Support ICT Solutions

Over support hebben we een heldere mening. Goede support betekent dat u op bijna elk moment van de dag inhoudelijk advies kunt krijgen. Als de situatie daarom vraagt. Onze medewerkers kunt u dan ook direct bereiken op hun 06-nummer. Sneller en gemakkelijker kan het niet. U kunt uw vragen en/of wensen altijd kenbaar maken middels email naar navsupport@add-it.nl. Voor dringende vragen kunt u telefonisch contact opnemen met: 038-773 9095.

Heldere afspraken

Welke eisen stelt u aan de ondersteuning van gebruikers? Wilt u de eerstelijns support intern verzorgen of bij ons neerleggen? Verwacht u ook buiten kantoortijden adequate ondersteuning? We zijn benieuwd naar uw wensen. Want ook als het om support gaat, houden we van maatwerk. We maken duidelijke afspraken met u, zodat u weet waar u op mag rekenen. Een vrijblijvende scan van uw omgeving behoort tot de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw wensen! Indien u een SLA wenst af te sluiten met Add-IT dan kunt u zich oriƫnteren met behulp van deze Service Level Agreement (SLA) Add-IT Infosystems.

Statement of Direction

In overeenstemming met de richtlijnen van Microsoft, Add-IT levert support op dezelfde versies van Microsoft Dynamics NAV zoals die worden gesupported door Microsoft. Add-IT is daarom constant bezig met het ontwikkelen van onze oplossing en het upgraden naar de laatste versie van Microsoft Dynamics NAV. Onze producten zullen binnen 5 maand na de release van de nieuwste Microsoft Dynamics NAV versie beschikbaar zijn op deze release.

Software ICT