To-Increase

Als uw organisatie zich kenmerkt door klantordergestuurde productie en logistiek, hebt u qua bedrijfsvoering een extra uitdaging. U maakt klantspecifieke producten, en dat wilt u zo efficiënt mogelijk doen. Maar elke order is anders. Dat maakt niet alleen uw calculaties, maar ook uw planning complex.

To-Increase Industrial Equipment Manufacturing (IEM)

Add-IT Software Solutions past in bedrijven als het uwe een krachtige oplossing toe: To-Increase Industrial Equipment Manufacturing (IEM). De oplossing voor klantordergestuurde productie en logistiek. De oplossing waarmee u niet gefocust blijft op de complexiteit van de aansturing, maar waarmee u adequaat uw performance en rendement kunt verbeteren. Dat vraagt om maximale grip op uw business en intelligente automatisering.

Complete functionaliteit

De Industrial Equipment Manufacturing-oplossing omvat hiervoor geavanceerde functionaliteit. Het proces van offerte tot en met facturering en oplevering van projecten wordt volledig ondersteund. Planning en toewijzing van de resources, urenregistratie, aansturing van job shops en productieafdelingen, beheer van service(contracten en –orders): het maakt allemaal onderdeel uit van Industrial Equipment Manufacturing. Daarnaast zijn er tal van additionele oplossingen beschikbaar waarmee u gegevens (zoals orders of EDI-berichten) kunt uitwisselen, intern en extern. Wij hebben veel ervaring met de implementatie van deze oplossing.

NAV Anywhere: overal toegang tot de bron

Dat u zowel offline als online gegevens kunt vastleggen in Dynamics NAV, zal u niet verbazen. U hebt maar één probleem. Niet elke medewerker beschikt op elke locatie over een pc. In uw magazijn of productiehal wilt u misschien alleen specifieke functionaliteit ter beschikking stellen via een barcodescanner of heftruckterminal. Gegevens direct vastleggen en verwerken, dat is het motto. Maar dat moet wel eenvoudig blijven voor de betreffende medewerkers.

Volledige integratie

Add-IT Software Solutions past hiervoor met succes de tool NAV Anywhere toe. Met deze scanning oplossing realiseert u een volledig geïntegreerd registratiesysteem voor de productie en logistiek. Maar ook uw verkoop- en servicemedewerkers zijn voortaan altijd en overal ‘online’ met NAV Anywhere op hun tablet pc. Welke transactie ook mobiel wordt uitgevoerd, deze wordt realtime in Microsoft Dynamics NAV verwerkt. De implementatie van NAV Anywhere is in technisch opzicht heel eenvoudig. Wij hebben daar veel ervaring mee en geven u graag advies.

Software ICT