Microsoft Dynamics 365 Business Central

Als uw ERP-systeem aan vervanging toe is, staat u voor een dubbele keuze. Wie wordt uw implementatiepartner? En welke oplossing ondersteunt uw bedrijfsprocessen optimaal? Een partner met inhoudelijke kennis van uw branche is een voorwaarde voor succes. Wellicht weet u dat uit ervaring.

Miljoenen medewerkers van honderdduizenden bedrijven gebruiken elke dag Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen: Microsoft Dynamics NAV). De een is magazijnmedewerker, de ander manager. De een bewaakt de cijfers, de ander het productieproces. Want dát is kenmerkend voor Dynamics 365 Business Central: het is een bedrijfsbrede oplossing. Op alle niveaus en binnen alle disciplines kunt u informatie vastleggen of juist raadplegen. Als echte Microsoft-oplossing garandeert deze software veel gebruiksgemak. Vrijwel alle gebruikers zijn snel vertrouwd met de oplossing.

Waar het op aankomt: de implementatie

Hoe mooi Dynamics 365 Business Central ook is, voor een succesvolle implementatie is meer nodig. Hoe gaat u uw bedrijfsprocessen en de ERP-software op elkaar afstemmen? Welke modules en add-ons hebt u nodig om uw bedrijfsspecifieke processen te ondersteunen? Hoe kunt u de rijke functionaliteit benutten om uw bedrijfsvoering te optimaliseren? En wie zorgt dat het niet bij ambities blijft maar dat de daad bij het woord wordt gevoegd?

Toegevoegde waarde

Wij zien het als onze taak om u hierin te begeleiden. Juist dat is onze toegevoegde waarde als implementatiepartner. We brengen kennis mee van Dynamics 365 Business Central, maar ook ervaring met implementaties bij vergelijkbare bedrijven. Tel daarbij onze beproefde projectaanpak, en u hebt reden om ambitieus te zijn. Maak meteen een afspraak voor een demo van Dynamics 365 Business Central, vul het onderstaande formulier in!

Software ICT