Jet Reports

Jet Professional is een krachtige rapportageoplossing. Het biedt geavanceerde mogelijkheden om rapporten te bouwen, automatisch te verwerken en te distribueren. Jet Professional koppelt rechtstreeks met uw Dynamics 365 Business Central database (voorheen: Dynamics NAV) om uw rapportage te consolideren. Gebruikers krijgen ongeëvenaarde rapportagemogelijkheden zonder dat ze complexe databasestructuren hoeven te kennen. In plaats van de gegevens in de NAV database te kopiëren en deze in Excel te plakken, is de Jet Professional Tabelbouwer volledig geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central en haalt complete tabellen naar Excel voor actuele rapportages.

Jet Reports Enterprise

Jet Enterprise is een volledige business intelligence en rapportageoplossing. Business intelligence (BI) werd gemakkelijk gemaakt zodat u toegang heeft tot up-to-date informatie in Excel voor strategische en ad-hoc analyses, dashboards en KPI’s. Met Jet Enterprise profiteert u van kant-en-klare analyse-mogelijkheden met kubussen en KPI’s.

In Jet Enterprise worden gegevens uit uw Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP-systeem gelezen en naar het Jet Data Warehouse gekopieerd, waar deze op één plaats worden verzameld en geoptimaliseerd. Het Data Warehouse is speciaal voor rapportage ontworpen; de belangrijkste informatie wordt samengebracht, zodat u heel eenvoudig de gewenste informatie kunt opvragen om daarmee al uw vragen te kunnen beantwoorden.

Jet Enterprise heeft standaard zeven vooraf gedefinieerde OLAP-kubussen die speciaal voor de Microsoft Dynamics 365 Business Central database zijn ontwikkeld. De kubussen lezen de gegevens uit het Jet Data Warehouse, combineren informatie en berekenen alle mogelijke opties tot een geheel aan stuurgegevens voor uw bedrijfsvoering. De gegevens worden georganiseerd voor analyse vanaf het hoogste niveau, per functie of afdeling waarbij alle relevante gegevens worden gecombineerd tot zinvolle kengetallen. Elke kubus bevat ook een uitgebreide reeks van dimensies en meetcriteria waardoor u razendsnel en heel flexibel alle informatie krijgt uit: financieel, verkoop, inkoop, crediteuren, voorraad, debiteuren en productie.

De Jet Enterprise Data Manager is een gebruiksvriendelijke “drag-and-drop” tool die het gemakkelijk maakt om, zonder SQL-kennis, het Jet Data Warehouse en de Jet Cubes te kunnen aanpassen aan uw wensen.

Jet Mobile

Jet Mobile is een uitbreiding voor Jet Enterprise en biedt u uw rapporten en analyses aan op uw mobiel toestel. Met Jet Mobile kunt u uw gegevens thuis, tijdens een lunchoverleg of op zakenreis inzien. En dat alles met een enkele vingerbeweging.

Software ICT