Groothandel

Het snel ter beschikking hebben van informatie is cruciaal voor een groothandel. Snel kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden is een must. Het gaat er momenteel steeds meer om dat “Product Excellence” en “Operational Excellence” het uitgangspunt zijn in de bedrijfsvoering. Onze ervaring is dat de groothandels die deze twee pijlers goed hebben staan, de winnaars zijn van de toekomst. Hierbij is een “op het lijf geimplementeerd” bedrijfssoftware systeem een onmisbare schakel. Dit systeem kan u helpen bij het behalen van de gewenste customer service graad. Een goede service voor de klant vergt snel inzicht in uw klantinformatie, bijvoorbeeld de aankoophistorie van een klant. Met de inzet van het Microsoft Dynamics NAV platform en de producten van Add-IT, weet u direct voor elke afnemer bij welk product waar in de klantorganisatie is geplaatst en kan de gewenste productinformatie snel worden opgevraagd. Hetzelfde geldt voor gemaakte afspraken over prijzen, garanties, kortingen – met één druk op de knop zijn ze oproepbaar.

Branches

Voor wat betreft de groothandel, richt zich Add-IT met name op bedrijven waar de registratie en transformatie van productdimensies een “rol spelen”. Denk hierbij onder andere aan groothandels in:

  • Kabels
  • Rubberslangen
  • Textiel en tapijt
  • Folies
  • Profielen

Voor al deze partijen vormt de registratie van meerdere voorraadeenheden een essentieel onderdeel van de business. Met de software oplossingen van Add-IT kunnen uw producten worden voorzien van de nodige kenmerken (denk hierbij aan kleuren, afmetingen, kwaliteiten et cetera) en kunnen deze kenmerken gedurende het hele logistieke proces worden gevolgd. Wanneer tijdens het proces kenmerken veranderen door bijvoorbeeld het couperen van tapijtrollen, het knippen van kabels en het veranderen van kwaliteiten, dan kunnen deze veranderingen eenvoudig in de database worden geregistreerd. Wijzigingen in de productdimensies worden door middel van een uniek partijregistratiesysteem opgeslagen. Door middel van een geavanceerd toewijsscherm kunnen de door u gevraagde productkenmerken perfect worden gematched met de voorraad.

Daarnaast richt zich Add-IT nadrukkelijk op de electro technische groothandel. De software producten van Add-IT in dit marktsegment, zijn gebaseerd op branche-ervaring opgedaan in de praktijk. Dat heeft geleid tot een unieke graad van integratie: van orderaanmaak tot aan uitlevering.

Software ICT