Diensten

Het draait maar om één ding bij de succesvolle implementatie van een ERP-oplossing. Dat is de match tussen uw bedrijfsprocessen en de software. U hebt niets aan software die in hoofdlijn de vereiste functionaliteit biedt. U hebt een oplossing nodig die de bedrijfsprocessen tot in detail ondersteunt. De meest geavanceerde software is kansloos als deze niet door professionals wordt ingericht. Dat maakt de expertise van Add-IT Software Solutions als implementatiepartner zo belangrijk. Wij realiseren een oplossing die uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt.

Standaard of maatwerk?

Als eerste inventariseren en analyseren we uw wensen en eisen. Vervolgens zetten we deze af tegen de mogelijkheden van de beschikbare oplossingen. Al zien we onszelf als dienstverleners, we durven te denken in producten. Waarom zou u aan kostbaar maatwerk beginnen als standaardoplossingen voldoen? Onze senior consultants kunnen oplossingen als Dynamics 365 Business Central (voorheen: Microsoft Dynamics NAV) – al dan niet met branchespecifieke add-ons – vakkundig inrichten. Biedt standaardsoftware niet alle vereiste functionaliteit, dan ontwikkelen we maatwerk. Ook daarvoor hebben we de mensen in huis.

Altijd betrokken

Omdat uw bedrijf in beweging blijft, blijven we nauw betrokken bij u. Ook na de oplevering. We zijn altijd beschikbaar voor support en ondersteuning bij aanpassingen. Daarnaast geven we graag advies bij de optimalisatie van (de automatisering van) bedrijfsprocessen.

Wij werken samen met:

Software Solutions

Jansen Poultry Equipment

Bekijk dit project
Software Solutions

Geelen Counterflow

Bekijk dit project
Software Solutions
Software Solutions

Koninklijke Ten Cate

Bekijk dit project
Software ICT