Over ons

De missie van Add-IT is om in de branches waar projectmatig wordt geproduceerd en waar dimensies een rol spelen waarde toe te voegen. Dit doen we door:

  • gedegen kennis,
  • ervaring,
  • kwaliteit,
  • het leveren van de juiste diensten,
  • de juiste productoplossing.

Bedrijven die actief zijn in de branches waar projectmatig wordt geproduceerd zullen onze meerwaarde direct herkennen, zeker in vergelijking met andere Dynamics NAV partners. Veel van deze partners hebben namelijk geen of onvoldoende kennis in huis van de bovengenoemde branches en de bijbehorende logistieke besturingsprincipes. Naast het leveren van deze software diensten draagt Add-IT via de ICT afdeling voor een groot aantal klanten de zorg voor het netwerk- en hardwarebeheer, waarbij alle hardware in principe door Add-IT worden geleverd. Het uitgangspunt van Add-IT in al het werk wat wij leveren is:

“Het leveren van onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie door het centraal stellen van de klant(eisen) binnen de specifiek gekozen branches. Het doel hierbij is om te komen tot klantgerichte oplossingen voor de lange termijn en de bedrijfsprocessen kostenefficiënt en winstgevend te ondersteunen”.

Voor meer informatie over ons team en welke expertises onze medewerkers hebben verwijzen wij u graag naar onze LinkedIn bedrijfspagina.

Software ICT