Netwerk

U kunt het beheer van uw netwerk volledig aan ons uitbesteden. Van installatie en configuratie tot en met beheer en onderhoud. Pc’s, thin clients, servers, printers, switches, routers, internetlijnen: wij zorgen dat ze elke dag tot uw beschikking staan. Een van onze specialismen is het installeren en configureren van scanners, heftruckterminals en draadloze netwerken in productieomgevingen. De beste oplossing is een bedrijfsbrede, geïntegreerde oplossing. Ook als het gaat om netwerkbeheer.

De helpdesk

Hoe betrouwbaar uw netwerk ook is, intensief gebruik kan tot de nodige supportvragen leiden. U hebt dan direct toegang tot onze helpdesk, zowel binnen als buiten kantoortijden. Onze netwerkengineers ondernemen meteen actie. Korte lijnen, snelle oplossingen: daar houden we van. U kunt weer verder.

Met het oog op morgen

Uw onderneming is voortdurend in ontwikkeling. Op het gebied van ICT worden er bovendien nieuwe technologieën en oplossingen ontwikkeld. Daarom kijken we graag met u vooruit. Het is zaak dat uw netwerk berekend is op uw ambities. Misschien is het tijd voor de volgende stap. Wij geven u daarin proactief advies.

Wij werken samen met:

Software ICT