Beheer

Bij ICT-beheer draait het om garanderen van de continuïteit. U hebt in uw dagelijkse bedrijfsvoering een betrouwbare en stabiele ICT-omgeving nodig. Als dat een verbeterpunt is voor u, kan Add-IT ICT Solutions veel voor u betekenen.

Compleet netwerkbeheer

We bieden een totaaloplossing: inventarisatie, advies, implementatie van hard- en software, beheer en support. Door uw netwerk op afstand te monitoren, kunnen we problemen oplossen voordat ze tot merkbare storingen leiden.

Waar het om gaat: kansen

Hoe belangrijk continuïteit ook is, er valt meer te halen voor u. Benut uw netwerk om medewerkers maximaal te ondersteunen! Ontsluit informatie en functionaliteit nóg beter dan u al doet. Verzilver de mogelijkheden van virtuele infrastructuren en mobiele devices. Er zijn tal van innovatieve oplossingen waarmee u uw performance als organisatie verbetert. En juist dat inspireert ons elke dag opnieuw. Als professionele netwerkbeheerders voorkomen we niet alleen problemen – maar creëren we nieuwe kansen. Wat is uw business? Welke rol speelt informatie binnen uw bedrijf? We komen graag met ideeën!

Wij werken samen met:

Software ICT