Palletcentrale live met MS Dynamics NAV2013 en Add-IT Dimensions!

Geplaatst op door admin.

Moerdijk, Januari 2014. Palletcentrale BV, sinds 1968 gespecialiseerd in het in- en verkopen en repareren van gebruikte pallets, heeft onlangs haar nieuwe Microsoft Dynamics bedrijfssoftware in gebruik genomen. De implementatie van alle 11 bedrijfsadministraties werd uitgevoerd in nauwe samenwerking met Add-IT Software Solutions.

Over de keuze voor Microsoft Dynamics NAV enerzijds, en Add-IT als implementatiepartner anderzijds geeft Margreet Donkers-Velthuys, Financieel Directeur van Palletcentrale, desgevraagd aan: “Wij hebben gekozen voor Dynamics NAV vanwege het feit dat dit systeem bij één van onze vestiging al met succes gebruikt werd. Tevens zijn wij met Dynamics NAV in de mogelijkheid om ons uitgebreide CRM pakket volledig te integreren met ons administratieve systeem en kunnen wij hiermee weer een stap voorwaarts maken om onze cliënten nog beter te bedienen.  Omdat wij met een eerdere implementatie goede ervaringen hadden met een consultant die bij Add-IT is gaan werken zijn wij in contact gekomen met dit bedrijf. Vanwege hun kennis en ervaring met Dynamics NAV hebben wij gekozen voor dit bureau. Samen met Add-IT en hun ervaren consultants hebben wij kunnen zorgen voor een goede implementatie van het systeem.”

De standaard Microsoft Dynamics NAV software (versie 2013), waarbij gebruik gemaakt wordt van de Rol gebaseerde gebruikersinterface, is bij Palletcentrale aangevuld met een specifieke, door Add-IT ontwikkelde, brancheoplossing Add-IT Dimensions. Deze volledig geïntegreerde add-on ondersteunt onder meer de registratie en voorraadbeheer van maatvoeringen (lengte, kopmaten etc.) van het hout. Naast deze add-on van Add-IT wordt gebruik gemaakt van oplossingen van partner To-Increase voor onder meer de ondersteuning van Workflow en het digitaal versturen van documenten zoals facturen en inkooporders.

Om het beheer van Relatie-, Klant- en Leveranciersgegevens efficiënt te ondersteunen heeft Palletcentrale samen met Add-IT een Centraal relatiebeheersysteem ontwikkeld, waarmee éénmalige invoer, en het bijhouden van wijzigingen op één centrale plaats mogelijk wordt gemaakt en waarbij de gegevens gesynchroniseerd worden naar de verschillende divisies.

Voor de nabije toekomst heeft Palletcentrale de intentie om samen met Add-IT optimalisatieprojecten op te starten waarmee een volgende efficiencyslag bereikt kan worden.

Voor meer informatie over Palletcentrale zie de bedrijfswebsite en de bedrijfsfilm. Wilt u meer weten over Add-IT of wat onze oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan alstublieft contact met ons op.