Een onderneming vormt als het goed is een hect samenspel tussen de veschillende disciplines. Zo zal de afdeling financien niets kunnen zonder dat de afdelingen  inkoop en verkoop hun werk hebben gedaan. Het is dus cruciaal dat de werkzaamheden die door de verschillende disciplines worden uitgevoerd samen komen in inzichtelijk worden gemaakt door het gebruik van een integraal automatiseringssysteem die de gegevens van alle afdelingen naadloos integreert. Alleen op deze wijze is het mogelijk om te komen tot een efficient bedrijfsproces. Eenmalige en centrale invoer van de noodzakelijke gegevens om een bedrijf te besturen zal ertoe leiden dat de kans op fouten drastisch zal worden verkleind . Laat daarom alle medewerkers in uw bedrijf werken metdzelfde software: van magazijnmedewerker tot controller, van verkoopleider tot productiechef. Door een gezamenlijk systeem te gebruiken en samen te werken via dit systeem, krijgt iedereen toegang tot de gewenste data om uw organisatie te besturen en snel en betrouwbaar inzicht te hebben in de actuele voorraadstand, de omzet en de cash flow. Op deze wijze kunt ua als bedrijf tijd en geld besparen en de juiste beslissingen nemen rondom de koers van uw onderneming.

Microsoft Dynamics NAV is het pakket voor het MKB om het bovenstaande scenario te verwezenlijken. Dit is een betaalbaar, integraal en schaalbaar systeem wat uitermate geschikt is voor de middelgrote ondernemingen. Alle belangrijke functionele gebieden worden door dit pakket ondersteund. Het is een pakket met wereldwijd meer dan een miljoen eindgebruikers. Het pakket is zeer flexibel in te richten en daardoor geschikt voor de inzet in zeer diverse branches en ondernemingen. Door de flexibiliteit zal het pakket nooit de bottleneck in branches die sterk aan verandering onderhevig zijn. MS Dynamics NAV kan in iedere situatie snel aan de behoeften van de klanten worden aangepast. Daardoor het pakket u de snelste manier om geheel aan de wensen van de markt waarin u opereert te voldoen.

Microsoft Dynamics NAV is in modules opgebouwd en kan naar wens eenvoudig worden uitgebreid met diverse add-ons die in de markt beschikbaar zijn. Door de inzet van alleen de noodzakelijke modules en add-ons zult u het pakket ervaren als een bedrijfssysteem wat op “het lijf is geschreven”.

Wilt u weten of het Microsoft Dynamics NAV product geschikt is voor uw onderneming? Neem dan direct telefonisch contact met ons op of via info@add-it.nl.