Edel Group brengt haar ICT beheer volledig onder bij Add-IT

Geplaatst op door admin.

Genemuiden, maart 2013. Add-IT Software Solutions heeft begin dit jaar haar ICT overeenkomst met de Edel Group uit Genemuiden wederom verlengd! De basis van deze overeenkomst is dat Add-IT de volledige verantwoordelijkheid voor het ICT beheer van de Edel Group op zich heeft genomen. Onder het contract valt dan ook de inrichting en beheer van het server park, de kantoor automatisering (denk hierbij aan het Microsoft Office en Microsoft NAV ERP platform) en de productie automatisering (heftruckterminals; het netwerk in de productie omgeving; printer voorziening op de werkvloer). Alle apparatuur wordt hierbij geleverd door Add-IT. Afspraak is dat Add-IT qua advisering proactief optreedt naar de Edel organisatie. Hierbij wordt er ieder jaar samen met het management van de Edel Group een plan gemaakt voor de korte termijn en de langere termijn. Op basis van duidelijke afspraken en wederzijds commitment voert Add-IT de afgesproken zaken uit. Edel Group is zeer content met de wijze waarop Add-IT haar de laatste jaren ondersteunt en ontzorgt bij de uitvoering van de genoemde activiteiten. Deze vormen namelijk niet de core business van de Edel organisatie (van welke organisatie wel?). De wens van de klant is, dat zij zich bezig kan houden met de zaken waar de Edel Group echt goed in is: het produceren van tapijt.

Edel Group is een internationaal opererende producent van synthetische en wollen vloerbedekking. Het hoofdkantoor en de productie-eenheden zijn gevestigd in Genemuiden. Productie van garen, het ontwikkelen van kleuren en dessins, het produceren van diverse soorten tapijten en het distribueren naar de vakhandel: het gebeurt allemaal in eigen beheer. Edel Group opereert vanuit meerdere BV’s en richt zich zowel op de consumenten- als op de projectmarkt. Een innovatief en modern bedrijf met een historie van bijna 100 jaar!

Voor meer informatie over de Edel Group, zie de bedrijfswebsite. Wilt u meer weten over Add-IT of wat onze oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan alstublieft contact met ons op.