Direct aanspreekpunt

Over support hebben we een heldere mening. Goede support betekent dat u op bijna elk moment van de dag inhoudelijk advies kunt krijgen. Als de situatie daarom vraagt. Onze medewerkers kunt u dan ook direct bereiken op hun 06-nummer. Sneller en gemakkelijker kan het niet.

Heldere afspraken

Welke eisen stelt u aan de ondersteuning van gebruikers? Wilt u de eerstelijns support intern verzorgen of bij ons neerleggen? Verwacht u ook buiten kantoortijden adequate ondersteuning? We zijn benieuwd naar uw wensen. Want ook als het om support gaat, houden we van maatwerk. We maken duidelijke afspraken met u, zodat u weet waar u op mag rekenen. Een vrijblijvende scan van uw omgeving behoort tot de mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek inventariseren we graag uw wensen! Indien u een SLA wenst af te sluiten met Add-IT dan kunt u zich oriënteren met behulp van deze Service Level Agreement (SLA) Add-IT Infosystems.

Veel gestelde vragen

Binnenkort vindt u hier de meest gestelde vragen over het gebruik van Microsoft Dynamics NAV en de Add-IT Product Dimensions add-on.  U kunt uw vragen en/of wensen altijd kenbaar maken middels email naar navsupport@add-it.nl. Voor dringende vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met: 038-773 90 95 of direct op het 06 nummer van de bij u bekende consultant.

Statement of Direction

In overeenstemming met de richtlijnen van Microsoft, Add-IT levert support op dezelfde versies van Microsoft Dynamics NAV zoals die worden gesupported door Microsoft. Add-IT is daarom constant bezig met het ontwikkelen van onze oplossing en het upgraden naar de laatste versie van Microsoft Dynamics NAV. Onze producten zullen binnen 5 maand na de release van de nieuwste Microsoft  Dynamics NAV versie beschikbaar zijn op deze release.

Roadmap 2016

Add-IT ontwikkelt de add-ons in overeenstemming met de life cycle rules van Microsoft voor het Dynamics NAV product. Voor iedere release van NAV zullen de producten van Add-IT worden geupgraded. Wanneer een bepaalde versie van NAV niet meer actief wordt gesupported door Microsoft, zal dit betekenen dat ook Add-IT de add-ons op deze versie niet meer zal ondersteunen. Het product zal altijd beschikbaar zijn op de laatste versies.

  • Aan het einde van het eerste kwartaal van 2016 zal de Add-IT Product Dimensions add-on worden uitgracht op basis van de Microsoft Dynamics NAV2016 release.
  • Aan het begin van het derde kwartaal zal de Add-IT Product Dimensions worden verrijkt met functionaliteit om de backingstraten die worden gebruikt in de tapijtbranche aan te kunnen sturen.
  • Aan het begin van het derde kwartaal 2016 zal Add-IT Dimensions worden uitgerust met mogelijkheden om bonussen- en provisies automatisch te verwerken door middel van een creditnota. Dit is een veelgevraagde functie in de textielbranche.
  • Aan het einde van 2016 zal de Add-IT Product Dimensions add-on worden verrijkt met een configuratie tool waarmee de klant snel de gewenste artikelen, bewerkingsplannen en stuklijsten per kwaliteit kan aanmaken.