Jet Reports: Al uw management rapportage in Excel

Bent u op zoek naar een rapportage oplossing die even eenvoudig als krachtig is en bijna automatisch werkt? Met de inzet van Jet Reports krijgt u dat alles en nog veel meer. U heeft toegang tot al uw bedrijfsinformatie, updates worden automatisch uitgevoerd en uw rapporten worden ingepland. Nu beschikt u over alle informatie die u nodig heeft om indrukwekkende rapporten te maken. Add-IT is leverancier van deze uiterst krachtige management rapportage tool.

Waarom zijn er wereldwijd 50.000 zakelijke gebruikers van Jet Reports?

  • Krachtig en vertrouwd.

Jet Reports is een en al Excel – als u weet hoe Excel werkt, dan is het werken met Jet Reports kinderspel. U hoeft geen tijdrovende leercurve te doorlopen, er is geen nood aan een datawarehouse of iemand van de IT-afdeling om uw rapport te programmeren en u hoeft niet meer onnodig te kopiëren en te plakken. Nu kunt u op een eenvoudige manier en onmiddellijk in Excel indrukwekkende en zakelijke rapporten maken.

  • Onmiddellijke toegang en meer gegevens

Jet Reports is direct verbonden met al uw databases en toont uw gegevens in Excel. U kunt gegevens van verschillende bedrijven, afdelingen en modules van Microsoft Dynamics NAV,  Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL, Microsoft Access en meer consolideren. Zo verzamelt u alle gegevens die u nodig heeft om meer inzicht te verkrijgen en betere beslissingen te nemen.

  • Accuraat en actueel

Met Jet Reports hoeft u geen tijd meer te besteden aan vervelende en foutgevoelige, dubbele gegevensinvoer. Met slechts één klik krijgt u een overzicht van de bron achter uw cijfers te zien en die gegevens zijn altijd even actueel en nauwkeurig als uw brongegevens.

  • Flexibel en snel

Met Jet Reports kunt u indrukwekkende rapporten bouwen door gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Excel – van grafieken tot draaitabellen. Doordat u op een snelle manier gegevens vanuit verschillende locaties kunt samenvoegen, krijgt u één mooi opgemaakt, inzichtelijk rapport.

  • Tijdig en automatisch

Jet Reports kan uw rapportageproces stroomlijnen door op dag-, week of maandbasis uw zakelijke rapportage automatisch bij te werken en te distribueren. Vanaf nu haalt u elke deadline en hebt u steeds het juiste rapport op het juiste moment.

  • Eenvoudig en betaalbaar

Jet Reports biedt u heel veel tegen een lage prijs, zodat u onmiddellijk een mooi rendement heeft op uw investering. Maar het voornaamste is dat u en uw volledige organisatie over de rapportage oplossing beschikken die u nodig heeft.

Any report. Any way. Right Now.

 

Wilt u meer informatie over deze uiterst krachtige management rapportage tool? Neem dan contact met ons op, zodat we samen met u naar de mogelijkheden kunnen voor uw organisatie.