De uitdaging van klantspecifieke productie en logistiek

In uw propositie spelen klantenwensen een belangrijke rol. U belooft uw klanten custom made oplossingen. Een sterk punt. Maar hoe u kunt u dit zo efficiënt mogelijk doen? Waar eindigt de standaardisatie en begint de klantspecifieke oplossing? Of het klantorderontkoppel-punt zich nu aan het begin of bijna aan het einde van de supply chain bevindt, uw uitdaging blijft hetzelfde. U moet de mix van standaard- en klantspecifieke productie en logistiek managen, ondersteund door een solide ERP-oplossing.

Ondersteuning bij uw uitdagingen

De oplossing van Add-IT Software Solutions – gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV – wordt voor u een succesfactor. Deze software gaat u daadwerkelijk ondersteunen bij de uitdagingen van vandaag en morgen. Het verkorten van de levertijd. Het optimaliseren van de supply chain. Het voorzien in uiteenlopende klantwensen. Het vergroten van het rendement.

Meer grip, meer flexibiliteit

Met onze oplossing krijgt u meer grip op uw bedrijfsprocessen – en wordt u tegelijk flexibeler dan ooit. U gaat orders nog beter beheersen op de aspecten tijd en geld. Dat bewijzen onze succesvolle implementaties bij klanten in onder meer de apparaten- en machinebouw, de landbouwindustrie en de kunstgrasindustrie.

De juiste partner

Als u ooit betrokken was bij een ERP-implementatie, weet u dat de implementatiepartner een kritische succesfactor is. In dat opzicht zullen onze kwaliteiten u aanspreken:

  • Aantoonbare ervaring in uw branche, met tal van succes-volle implementaties als bron van inspiratie
  • Altijd betrokken bij uw business en gericht op het beoogde resultaat
  • Sterk in projectmanagement
  • Expertise op het gebied van logistieke besturingsconcep-ten, zoals Make-to-Stock, Assemble-to-Order, Make-to-Order en Engineer-to-Order, Job Shop en MRP.

Zullen we persoonlijk kennismaken?