Hetzelfde artikelnummer, een ander artikel

Het lijkt zo eenvoudig. Een artikelbestand dat alle artikelen bevat die u levert. Maar in uw geval is dat complexer dan bij de meeste andere bedrijven. U hebt te maken met dimensies en productkenmerken – en daardoor met talloze productvariaties. Sommige dimensies en kenmerken zijn zelfs dynamisch. Wat vandaag nog een hele rol is, is morgen een reststuk. Verschillen in kwaliteit, kleur, maatvoering, aantal rollen of partijen, lengte of oppervlakte per rol: ze maken het beheersen van uw voorraad complex. Hoe registreert u artikelen en wijzigingen van productkenmerken? Hoe vindt u producten gemakkelijk terug? Hoe krijgt u inzicht in uw actuele voorraden?

Voorraadbeheer en track & trace

Add-IT Software Solutions heeft een ERP-oplossing, specifiek voor bedrijven als het uwe. Deze oplossing voorziet in functionaliteit voor verkoop, inkoop, voorraadbeheer, planning & productie en expeditie. In al deze bedrijfsprocessen kunt u voortaan de gewenste dimensies en productkenmerken vastleggen. En niet alleen vastleggen. Met een druk op de knop krijgt u specifieke voorraadinformatie. Binnen enkele seconden weet u of u aan een klantvraag kunt voldoen. Moeiteloos selecteert u partijen uit uw voorraad. Niet alleen de hele eenheden, maar ook artikelen met gewijzigde specificaties. Bovendien beschikt u over track- & trace functionaliteit. Het ERP-systeem herleidt alle artikelvariaties feilloos tot de bron.

De juiste partner

Als u ooit betrokken was bij een ERP-implementatie, weet u dat de implementatiepartner een kritische succesfactor is. In dat opzicht zullen onze kwaliteiten u aanspreken:

  • Aantoonbare ervaring in uw branche, met tal van succesvolle implementaties als bron van inspiratie
  • Altijd betrokken bij uw business en gericht op het beoogde resultaat
  • Sterk in projectmanagement
  • Expertise op het gebied van dimensies en productkenmerken.

Zullen we persoonlijk kennismaken?