Als dimensies of klantwensen een rol spelen

Hoe complexer uw bedrijfsvoering, des te groter is de winst van automatisering. Tenminste, als u erin slaagt om uw ERP-oplossing volledig aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen. En dat is niet in elke branche vanzelfsprekend. Wij richten ons al sinds de start van Add-IT met name op twee bedrijfstypes.

Bedrijven waar dimensies en kenmerken een rol spelen

In tal van branches spelen dimensies en productkenmerken een rol. Misschien bent u een producent van tapijt of van kunstgras. Misschien levert u slangen.  Of aluminium ramen en kozijnen voor de gevelbouw. U hebt in elk geval artikelen met verschillende maatvoeringen, kleuren, kwaliteiten en dessins. Dimensies en kenmerken die wellicht aan veranderingen onderhevig zijn. Hoe houdt u grip op de voorraden? Hoe houdt u uw artikelbestand overzichtelijk? Hoe benut u de lengtes die op voorraad zijn optimaal? Wij hebben hiervoor een krachtige oplossing beschikbaar.

Bedrijven waar klantordergestuurde productie en logistiek een rol spelen

Zijn uw productie en logistiek klantordergestuurd? Dan hebt u bedrijfssoftware nodig die uw processen optimaal ondersteunt. Software die de juiste mix biedt voorraadgestuurde en klantspecifiek-gestuurde logistiek en productie. Dat is cruciaal als u elke klantorder in al zijn facetten wilt bewaken. Of u nu machines en apparaten bouwt, toeleverancier bent van de bouwsector óf in een andere branche actief, onze oplossingen maken uw bedrijfsvoering sterker. En optimaler.

Maak een afspraak en verken de mogelijkheden van onze oplossingen voor uw bedrijf!